Ets aquíEl Bon Relax es manifesta

El Bon Relax es manifesta


By admin - Posted on 31 Juliol 2009

D'entre 135 i 150 veïns del Bon Relax han fet la manifestació fins a l'Ajuntament de Sant Pere Pescador per fer saber les seves reivindicacions

Un cop reunits a l'entrada del Bon Relax dones, homes, nens, nenes, àvies i avis, han anat fins al casc antic. Portaven xiulets, estris de cuina amb els que feien fressa, cartells reivindicatius del descontent i dos pancartes on es llegia "Bon Relax també és Sant Pere!! Ho sap l'Ajuntament?".

La desfilada ha passat també pel pont, però tot i el descontent i la tibantor, ha anat passant ordenada i sense cap aldarull remarcable fins a l'Ajuntament.

Els veïns reivindiquen:
"- Mentre no es fa la connexió a la depuradora d’Albons: que tot l’any funcioni l’estació de bombeig cap a la depuradora i que a l’estiu es llogui un motor per que barregi els fangs. Alhora, que les quotes que hem anat satisfent per la depuradora durant més de 10 anys, mentre aquesta no funcionava, siguin per pagar la connexió a la depuradora d’Albons i que no se’ns demani cap contribució especial per fer aquesta connexió. En definitiva no volem que es contamini l’aigua, ni el riu, ni la platja...
- Que es faci efectiva la variant de l’Avinguda d’Empúries a l’est del Bon Relax est segons marca el Plà General d’Ordenació Urbanística PGOU. Donada la perillositat i donat que no volem esperar més (fa més de 20 anys que ho reclamem) que es posi algun sistema efectiu limitador de la velocitat: semàfors, coixins berlinesos o el que s’escaigui
- Repintar l’asfalt (STOP, prioritats de pas, línies...), netejar amb més consciència el parc infantil i la urbanització en general de restes orgàniques i de brutícia, posar més senyals limitadores de velocitat dins la urbanització, més containers de restes vegetals... i en general volem deixar de banda la deixadesa que presenta el Bon Relax i tenir els mateixos serveis que el cas antic. Aquí hi viu molta gent tot l’any."

Els mossos han ajudan en tot moment a la circulació ajudats per voluntaris de l'Associació de veïns, principals impulsors de la manifestació.

A banda dels mossos també ha estat avisat l'Ajuntament, el principal implicat en la manifestació, però no ha emès cap comunicat al respecte. A més cal afegir que fa un any l'Alcalde va ser convidat a la reunió de veïns, així com també a la del dia 19 del mes passat juliol, però no va emetre cap resposta ni va fer acte de presència; tal i com si que va fer fa dos anys després de les eleccions.

Davant de l'Ajuntament s'ha llegit el manifest en el que expressen que l'Associació de Veïns se sent atesa amb bones paraules però amb pocs fets. Adjuntem el text llegit.

AdjuntMida
manifest.doc32.5 KB
Foto de Laura Domènech Solé
Cartell reivindicatiu
Lectura del manifest davant de l'Ajuntament
Abans del pont
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador