Ets aquíEntrevistes

Entrevistes


Entrevista a en Joan Vilà del Restautant Can Trona i persona molt activa al poble

Joan Vilà al pati interior  arreglant el seu mini-zoo

El Restaurant Pizzeria Can Trona neix de l’esforç de la tercera generació de la nostra família. Tot va començar fa més de 75 anys amb un "colmado" de poble que a principis dels vuitanta es va reconvertir en una granja -bar i fa més d’una dècada en un restaurant amb vocació d’atendre el client local i els turistes del nostre municipi.

Mas Gusó , fruiteria, restaurant, bar - terrassa, botiga de moda, bodega i Internet - Entrevistem el seu propietari Rossend Gusó

Rosend Gusó - Mas Gusó

En Rossend és un clar exemple del canvi de sector productor cap al sector serveis.

Mas Gusó ha estat tradicionalment vinculat a la poma, però donat que els beneficis no son tant clars, els darrers anys han anat reconvertint la seva activitat cap al turisme. Ara el Mas Gusó és productor de poma, te la fruiteria, una bodega, el bar, la botiga de moda, un servei d’Internet, una sala de jocs per nens i el restaurant, abans anomenat “Les Buguenvíl•lies”.

Entrevistem en Heiko Pientka, cap de Voyage al càmping Almatà

Heiko Pientka Voyage

En Heiko treballa per a Voyage Reiseorganisation GmbH, una empresa de viatges alemanya que organitza estances per a nens d’Alemanya a càmpings per tot Europa com Sardenya, F

Parc Natural dels Aiguamolls de l''Empordà - entrevistem el seu director, en Josep Espigulé

Josep Espigulé
Josep Espigulé

El Parc Natural dels Aiguamolls de l''Empordà representa una part important del terme municipal de Sant Pere Pescador i per tant el paisatge del municipi està molt marcat visualment afavorint-lo molt positivament.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador