Ets aquíLa primera jornada del "J&B Masters of Kite" no ha defraudat

La primera jornada del "J&B Masters of Kite" no ha defraudat


By admin - Posted on 31 Juliol 2010

Kiters i públic han pogut gaudir d'unes condicions meteorològiques perfectes per la pràctica del kitesurfing, amb vent tèrmic entre 12 i 17 nusos.

El vent, que al matí ha trigat a aparèixer, ho ha fet a prop de les 13.00 hores, moment en què començava la competició. Des d'aleshores, les mànegues s'han succeït sense descans aprofitant que les condicions meteorològiques eren les òptimes per als esportistes.

El kitesurf que s'ha vist des de la platja de Sant Pere Pescador, al Golf de Roses, Girona, ha estat d'allò més variat. Els kiters locals han apostat per realitzar trucs més tècnics i conservadors. Per la seva banda, els kiters convidats: Àlex Pastor, Álvaro Onieva i Dani Álvarez oferien maniobres molt més espectaculars i arriscades.

Després de la jornada d'avui, la classificació es situa de la següent manera:

1er: Àlex Pastor

2on: Álvaro Onieva

3er: Jordi Cabré

4rt: David Romeu

5e: Celso David

Dani Jiménez, director de regates del campionat, destacava després de finalitzar la jornada: "Hem gaudit d'un dia amb unes condicions perfectes tant del mar com del vent. A més, aquest lloc és un dels llocs més bonics d'Espanya per practicar aquest esport. Els espectadors s'han bolcat amb els riders des de la sorra i els han animat molt ".

El malagueny Àlex Pastor, que avui ha demostrat per què és el número u del moment del nostre país, confessava durant la competició: "M'agrada molt veure com aquest esport es va fent més forta dia a dia i cada vegada és més la gent que el practica. És una sort que una marca líder, com J & B, s'hagi fixat en el nostre esport perquè d'aquesta manera la gent ho veurà cada dia més accessible ".

Demà a partir de les 12:00 hores tindrà lloc la repesca per a tots aquells riders que avui no hagin tingut gaire sort. Després arribarà el moment de la gran final en què es decidirà quins tres kiters locals viatjaran a Tarifa del 2 al 5 de setembre per enfrontar-se als millors kitesurf del planeta.

Les condicions meteorològiques que es preveuen són immillorables, amb vent tèrmic de marinada.

Sant Pere Pescador
Álex Pastor
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador