Ets aquíInaugurada la Rostisseria i Cerveseria Corral

Inaugurada la Rostisseria i Cerveseria Corral


By admin - Posted on 06 Juliol 2011

El proppassat dia 22 de juny es va inaugurar la Rostisseria i Cerveseria Corral a la plaça major de la mà dels germans Nuri i Joan Vilà de Can Trona.

Ofereixen pinxos, hamburgueses, frankfurts i tres tipus d'amanides i a partir d'octubre la intenció és ampliar la carta. Però el menjar estrella son els pollastres a la brasa, servits en un cistellet amb patates fregides i que es poden menjar amb les mans. Obren de les 6 de la tarda a les 2 de la matinada i al Pati Blau es pot fer una copa fins les 3.

El preu mig de pollastre amb patates és de 5,95 euros, un preu adaptat a la crisi que patim. Cal dir que tenen bon gust i no son gens secs gràcies a un procés de marinat ideat per en Jacob Vilà chef de Can Trona. En Jacob ha fet la volta al mon cercant el millor mètode per cuinar pollastres i finalment ha acabat al Perú, d'on ha aconseguit el forn especial a la llenya on es cuinen. Els pollastres també us els podeu emportar a casa

En Joan Vilà també disposa d'un altre local a la mateixa plaça, el Restaurant Can Trona, que enguany també ha patit reformes al pati interior anomenat El Pati Blau. S'ha renovat completament per fer-ne una sala per gaudir de les nits estiuenques amb un refresc o un còctel i amb música tranquila o un concert. Disposa d'una barra de bar, taules i cadires amb coloracions relaxants blaves i blanques.

Web: http://www.cantrona.net/

Rostisseria Cerveseria Corral
Cerveseria Corral inauguració
Cerveseria Corral inauguració
Cerveseria Corral pollastres a la brasa
Restaurant Corral barra
Cerveseria Corral decoració
Concert dels No Problemo a El Pati Blau del Restaurant Can Trona
El Pati Blau del Restaurant Can Trona
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador