Ets aquíEl campió del món de l'any passat, Antoine Albeau, es posa líder del GP Catalunya Costa Brava de windsurf

El campió del món de l'any passat, Antoine Albeau, es posa líder del GP Catalunya Costa Brava de windsurf


By admin - Posted on 31 Maig 2014

L'actual campió del món Antoine Albeau (F192) s'ha posat líder del Campionat del Món de Windsurf– GP Catalunya Costa Brava. Després de dos dies sense competir per falta de vent, avui s'ha complert la previsió meteorològica i a partir de les 12 del migdia ha començat a bufar la tramuntana amb ratxes de fins a 20 nusos en el camp de regates de la platja d’El Cortal de la Devesa, la qual cosa ha permès disputar dues mànigues completes i començar una tercera.

El windusrfista francès, actual campió del món d’eslàlom i guanyador a la Costa Brava en la passada edició, ha demostrat que comença la temporada tan fort com va acabar l'anterior i que quan el vent bufa amb força és un dels principals favorits. Dels dos eslàloms de la jornada d'avui, Albeau n’ha guanyat un i en l'altre s'ha situat tercer. I en l’eslàlom que Albeau ha estat tercer, el primer lloc l’ha ocupat un altre dels noms il·lustres del windsurf, el regatista suís establert a les illes Canàries i dotze vegades campió del món, Bjorn Dunkerbeck (SUI-11). Aquests resultats han permès al windsurfista francès situar-se al capdavant del campionat i al suís recuperar posicions, encara que ara com ara no es troba encara entre els deu primers.

Per la seva banda, l'italià Alberto Menegatti (ITA 4), guanyador de l'única regata disputada fins avui, no ha tingut tanta sort, no podent-se classificar per cap de les dues finals celebrades i baixant fins al vuitè lloc provisionalment.

La gran jornada de windsurf que s'ha viscut en el dia d'avui a Sant Pere Pescador ha estat presenciada per més de 3.000 persones, aficionats a aquest esport i a les mítiques furgonetes Volkswagen. Durant durant tot el cap de setmana el campionat coincideix amb la Surf Alegre, la major concentració de windsurfistas del nostre país i la XI Concentració de furgonetes clàssiques Volkswagen, que ha reunit fins a 550 vehicles de la marca.

La festa del windsurf i de Volkswagen continuarà demà dimuenge partir de les 7.30 del matí, quan està prevista la reunió matutina dels participants del campionat, ja que el vent del nord es preveu que no deixi de bufar en tota la nit.

Fotografies de la jornada. Fotògraf (JOHN CARTER / PWA)

PODEU SEGUIR EL CAMPIONAT A TRAVÉS DE:

Twitter: @costabravawind #costabravawind14
Facebook: https://www.facebook.com/costabravawind?ref=hl
Youtube: https://www.youtube.com/user/costabravawind

Sant Pere Pescador
Fotos
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador