Ets aquíBjorn Dunkerbeck, es proclama campió del GP Catalunya Costa Brava 2010

Bjorn Dunkerbeck, es proclama campió del GP Catalunya Costa Brava 2010


By admin - Posted on 13 Juny 2010

• El duel entre Dunkerbeck i Albeau s'ha saldat a favor de Bjorn

 

• La suïssa Karin Jaggi, després de la seva victòria a Costa Brava, s'encamina per repetir el títol del Món


Golf de Roses, 13 juny 2010 .- El duel entre els dos grans mites del mundial de windsurf professional d'aquest any s'ha saldat a favor del canari-suís Bjorn Dunkerbeck. La seva magnífica primera volta, disputada a l'inici de Gran Premi Catalunya Costa Brava, li ha significat emportar-se el títol d'aquesta prova d’Slalon que s'ha desenvolupat aquests dies a l'espot del càmping la Ballena Alegre.

 

Juntament amb aquesta parella, cal sumar els “tercers en discòrdia”, que en el mundial d'enguany, tal com ha quedat demostrat al Gran Premi Catlaunya Costa Brava, ve per part de la saga dels germans francesos Mousulmani, l'italià Alberto Menegatti, i la escala francesa que ronda al voltant de Albau.


També els clàssics del de l'Eslàlom també han destacat en aquest Gran Premi. A part del francès Cyril Moussilmani, que ha quedat tercer, ha el nord-americà Micah Buzianis, que s'ha posicionaod en quarta posició, el britànic Ross Williams, que ha quedat cinquè.

 

Després d'aquests resultats, els dos màxims aspirants a la corona del mundial Bjor i Albeau, mantenen en alt les espases. Ja han igualat en nombre de grans premis guanyats, aquest any, i gairebé a l'equador del mundial, ara es veuran en els espots del circuit. La propera etapa serà a Lanzarote (Canàries), per continuar en (Turquia) i finalitzar el mundial en (Alemanya).

 

Per la seva banda, a la categoria femenina, la suïssa Karin Jaggi, actual campiona del món de l'especialitat, ha guanyat el Gran Premi impussant-se , empatada a punts, a la seva gran rival, la veterana windsurfista francesa Valerie Arriguetti (més coneguda pel seu nom de soltera Valerie Ghibadou), que sembla disposada a recuperar els títols que en els darrers dos anys no ha pogut defensar, per la seva absència en els grans premis del circuit.


El mundial del Gran Premi Catalunya Costa Brava s'ha caracteritzat per la rivalitat d'aquestes dues parelles, tant masculina com femenina, que han arribat a les finals molt igualades, tant en puntuació com de diferència entre les curses disputades.


Els espanyols

Els millors espanyols classificats al Gran Premi Catalunya Costa Brava han estat els professionals Ludovic Jossin i John Benamati, que han quedat 24 i 27 respectivament.


També ha destacat també l'andalús Fernando Martínez, 32 en la classificació final i que en la segona volta va passar la graella de sortida, ficant-se en vuitens, el que li ha permès tenir aquesta excel lent posició. Recordar la bona actuació dels locals, Ramon Pastor, Eric Sanllehy i Joan Llop, que han lluitat amb els més grans, en unes dures condicions, però que no van poder passar l'eliminatòria de la graella de sortida.


La lluita a la categoria Femenia

A part de Valerie Arrighetti i Karin Jaggi, en la categoria femenina ha destacat l'enorme quantitat de regatistes sortides de l'escola francesa de vela i que competeixen en el mundial, com Alice Arutkin, la ja veterana franc-armènia, Sarah Hebert i sobre sobretot la regatista de l'illa d'Aruba Sarah-Quita Offringa, i el grup emergent de regatistes turques, encapçalades per CIGA Kubat i japoneses, com Ayako Suzuki.


Cal destacar la catalana Aida Macià, que ha lluitat en les dures condicions en què han transcorregut les sèries que s'han disputat al golf de Roses (amb vents d'entre 18 i 24 nusos), i s'ha col·locat en 18 posició, per davant de l'holandesa Esher De Geus, de la regatista d'illa Bonaire Monique Meijer i de la italiana Valentina Crugnola


La classificació de el Gran Premi Catalunya-Costa Brava, ha quedat

Slalom masculí

1 - Bjorn Dukerbeck (SUI)
2 - Antoine Albeau (F)
3 - Cyril Moussilmani (F)
4 - Micah Buzianis (USA)
5 - Ross Williams (GBR)
(....)
24 - John Benamati (ESP)
27 - Ludovic Jossin (ESP)
32 Fernando Martínez (ESP)
47 - Ramon Pastor (CAT)
56 - Eric Sanllehy (CAT)
56 - Joan Llop (CAT)
Slalom femení  
1 - Karin Jaggi (Z) 2.0 + 0.7 = 2.7 punts
2 - Valerie Arrigheti (FRA) 0.7 + 2.0 = 2.7 punts
3 - Sarah-Treu Offringa (ARU) 3.0 +4.0 = 7 punts
4 - Alice Arutkin (FRA) 6.0 + 3.0 = 9 punts
5 - Lise Vidal (F) 4.0 + 5 = 9 puntes
(....)
18 .- Aida Macià (CAT) 21.0 + 17.0 38 punts

Sant Pere Pescador
Fotos
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador