Ets aquíAlberto Menegatti ha guanyat la primera ronda del GP Catalunya Costa Brava

Alberto Menegatti ha guanyat la primera ronda del GP Catalunya Costa Brava


By admin - Posted on 28 Maig 2014

El windsurfista italià Alberto Menegatti (ITA-4) ( https://www.facebook.com/alberto.menegatti.ita4 ) ha guanyat el primer eslàlom disputat del GP Catalunya Costa Brava que se celebra a Sant Pere Pescador. Amb aquest resultat, es posa provisionalment al capdavant del Campionat del Món de Windsurf 2014. Menegatti, que va ser sotscampió del món el 2013 i que a la passada edició només va poder cabar 8è a la Costa Brava, ha donat la sorpresa en el primer eslàlom que s’ha completat després de dos jornades en aigües del golf de Roses.

El windsurfista italià, de 29 anys, ha demostrat que comença aquest 2014 tant fort com va acabar el mundial del 2013 i ha donat la sorpresa imposant-se al favorit, el francès Antoine Albeau (F-192), actual campió del món, guanyador aquí l’any passat i que només ha pogut ser cinquè.

La sopresa s’ha fet extensible al segon i tercer lloc, doncs cap dels tres primers classificats –el francès Cyril Moussilmani (F-71) i l’americà Micah Buzianis (USA-34)- van pujar al podi català l’any passat. I la darrera sorpresa, la desqualificació a la primera mànega del 12 vegades campió del món, el canari Bjorn Dunkerbeck (SUI-11).

Després de dos dies marcats per un vent del sur de fins a 15 nusos a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, la primera prova del mundial està posant de relleu l’estat de preparació de cadascún dels 64 participants, que no competien des de l’any passat, i l’evolució dels nous materials.

Per a demà la previsió és que bufi el vent de tramuntana des de primera hora del matí amb més intensitat que avui, amb cels clars segons els darrers pronòstics, el que fa preveure una bona jornada de competició.

S'adjuntes dues fotografies de la jornada. Fotògraf (JOHN CARTER / PWA)

Font: prensa@ballena-alegre.com

PODEU SEGUIR EL CAMPIONAT A TRAVÉS DE:
Twitter: @costabravawind #costabravawind14
Facebook: https://www.facebook.com/costabravawind?ref=hl
Youtube: https://www.youtube.com/user/costabravawind

GP Catalunya Costa Brava
Fotos
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador