Ets aquíÁlex Pastor guanya el “J&B Masters of Kitesurf” a Sant Pere Pescador

Álex Pastor guanya el “J&B Masters of Kitesurf” a Sant Pere Pescador


By admin - Posted on 02 Agost 2010

Jordi Cabrés, David Romeu i Gerard Sánchez obtenen el 'boarding pass to Tarifa' per disputar la gran final internacional.

Girona, 1 agost 2010. Un cel completament clar i ple d'estels. Avui, a la platja de Sant Pere Pescador totes les mirades requeien sobre els riders que oferien un gran espectacle al "J & B Masters of Kite". L'objectiu: Aconseguir fer-se amb un dels tres llocs que els portaran a la gran final internacional de Tarifa al setembre.

La jornada s'iniciava a les 13:30 hores a la platja de Sant Pere Pescador, Girona, moment en què el vent bufava a uns 12 nusos i els jutges el consideraven òptim per iniciar la competició.

Començava la segona ronda de la doble eliminatòria i successivament s'anaven disputant les mànegues fins que a la gran final es veien les cares dues grans riders referents al nostre país: Álvaro Onieva i Àlex Pastor. Els dos kiters protagonitzaven un duel marcat pel risc i l'espectacularitat dels trucs. Al final, Àlex Pastor es portava la victòria després de realitzar les seves maniobres amb una major potència i amplitud. Destacava un potent front mobe to blind, truc que consisteix en fer una rotació invertida passant-se la barra per darrere del cos i rebent el truc d'esquena a l'estel, i un molt ben executat KGB Switch, que consisteix en realitzar també una rotació invertida passant la barra per darrere de l'esquena en back side (de la mà davantera a la posterior).

Segons comentava Dani Jiménez, director de regates del campionat, "A" J & B Masters of Kite "s'ha vist un gran nivell gràcies a la presència dels millors riders nacionals i a les immillorables condicions que hem tingut. Amb el suport de marques com J & B cada dia els campionats són més professionals i estan millor organdí ".

Per la seva banda, Àlex Pastor, campió d'aquesta primera prova de "J & B Masters of Kite", assenyalava: "Estic súper content d'haver vingut a Sant Pere Pescador i haver-me fet amb el títol, encara que els veritables campions són tots els riders locals que han participat. Ells han mostrat un nivell molt alt i han lluitat com a grans kiters ".

Jordi Cabré, primer classificat local i amb el boarding pass to Tarifa a les seves mans, mostrava la seva satisfacció de poder enfrontar-se als millors del món durant el primer cap de setmana de setembre.

La propera cita tindrà lloc a Tarifa, el paradís del Kitesurf i bressol d'aquest esport a Europa. Serà del 2 al 5 de setembre. Allà es disputarà la final internacional d'aquesta primera edició de "J & B Masters of Kite", en la qual els tres millors esportistes de la prova de Sant Pere: Jordi Cabrés, David Romeu i Gerard Sánchez s'enfrontaran als tres millors locals "tarifeños" i els 10 millors kiters del món.

La marca "J & B" ha decidit unir-se i impulsar el Kitesurf per compartir molts dels seus valors. Una marca líder, jove i innovadora, que ja ha donat suport competicions esportives en diverses ocasions, com ara el Campionat Nacional de Volei Platja, durant 11 anys. La marca escocesa va impulsar aquest esport a les nostres platges i de seguida se la va associar amb la diversió, el gaudir i l'alegria. Avui, J & B es proposa aquest nou repte: apostar per una competició esportiva sana i l'aire lliure: el kitesurf. Aquesta nova unió, J & B i Kitesurf, ha arrencat al golf de Roses, concretament a la localitat de Sant Pere Pescador, i finalitzarà a Tarifa el 5 de setembre, quan l'estiu s'acomiada i les platges ens regalen els seus millors postes de sol.

Classificació general "J & B Masters of Kite" a Sant Pere Pescador:
1er º: Àlex Pastor
2on º: Álvaro Onieva
3er: Dani Álvarez

Riders locals que han obtingut el boarding pass to Tarifa per disputar la final internacional al setembre:
1er: Jordi Cabrés
2on: David Romeu
3er: Gerard Sánchez

Guanyadors del “J&B Masters of Kitesurf” a Sant Pere Pescador
El kiter Gerard Sánchez a Sant Pere Pescador
El kiter Jordi Cabrés a Sant Pere Pescador
El kiter David Romeu a Sant Pere Pescador
El kiter Álex Pastor a Sant Pere Pescador
El kiter Dani Álvarez a Sant Pere Pescador
El kiter Álvaro Onieva a Sant Pere Pescador
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador