Ets aquíEsports

Esports


Esports que es poden practicar a Sant Pere sticky icon

La llarga platja i el riu Fluvià en l''entorn del Parc Natural dels Aiguamolls de l''Empordà fan de Sant Pere Pescador un marc incomparable per practicar molts esports.

El Rem agafa amb força a Sant Pere

Sortida del Llagut des del Club Nàutic

El Club Nàutic de Sant Pere va endegar una nova secció de rem el mes d'abril que està tenint molt d'èxit entre els santperencs i altres habitants de les rodalies. Des del moll del port nàutic porten un llagut català anomenat PEPET TRONS pel riu Fluvià fins al mar envoltats pel Parc dels Aiguamolls.

Ajudats pel seu grup del Facebook i la web del Club Nàutic han establert un grup de dilluns a divendres i tres grups dissabte.

Windsurf World Cup 2011 a Sant Pere Pescador

Windsurf World Cup 2011 a Sant Pere Pescador

Enguany el Càmping La Ballena Alegre tornarà a allotjar la Copa Mundial de Windsurf del dimarts 31 de maig fins al diumenge 5 juny de 2011. Competició mundial que reuneix els millors windsurfistes del món en el càmping del nostre municipi. També tindrà lloc l'esperada festa de dissabte, i la simpàtica concentració de furgonetes Volkswagen.

Partit de futbol de veterans

PARTIT DE FUTBOL DE VETERANS - F.C. Sant Pere - U.E. Quart
Al Camp de Futbol Municipal
 
Font: Ajuntament

Trofeu Costa Brava Fòrmula Windsurf i Techno 293

Trofeu Costa Brava Fòrmula Windsurf i Techno 293

Escola de Vela Fluvià Gola

El primer equip del FC Sant Pere es proclama campió de 3ª territorial

Sant Pere Pescador

Diumenge 26 d'abril el F.C. Sant Pere Pescador s'ha proclamat vencedor de 3a territorial en imposar-se 2 a 0 al Ventalló.

L'Armentera no ha guanyat el seu partit a la jornada 27, contra el Sant Jordi Desvalls, pel que es proclama campió matemàticament del grup 31 de tercera regional.

http://fcsantpere.cat/

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador