Ets aquíFata Morgana Discoteca · Inauguració 2006

Fata Morgana Discoteca · Inauguració 2006


By admin - Posted on 03 Juny 2009

Dissabte va obrir la temporada la popular discoteca santperenca del càmping Las Dunas. Aquest any es podia llegir HOT i HOT SEX GROUP per arreu de la disco i és que aquest any canvia de nom. Hot a banda de significar ''calent'' en anglès també vol dir sexy, així a ''hot girl'' vol dir ''noia maca'' o tal i com es diu ara ''que està bona'' però no vol dir que la noia està calenta... Així aquest any el personal que està darrera la barra sovint tenen un aspecte d''acord amb la idea.

Aquest dissabte era massa aviat per que hi hagués molts turistes, però tot i això ja n''hi havia alguns. La major part era gent d''aquí que gràcies al gran desplegament en publicitat van fer que el pis de sota de la discoteca s''omplís de gom a gom. Tanmateix no van obrir la part de dalt però els assistents van ser informats que s''obriria en properes dates.

Recordem que el nom de Fata Morgana ve dels miratges, que fa que ciutats senceres o altres paisatges ''apareixin'' com per art de màgia a llocs on no hi son. Son causats per inversions tèrmiques molt fortes . Tot sovint aquests miratges (en castellà ''espejismo'') apareixen a llocs concrets amb certa freqüencia com valls muntanyoses o a ciutats polars. Més informació


Aquí teniu un petit video en blanc i negre.

 

 

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador