Ets aquíLa Surf Alegre i més de 600 furgonetes Volkswagen envaeixen el Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava

La Surf Alegre i més de 600 furgonetes Volkswagen envaeixen el Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava


By admin - Posted on 15 Juny 2013

Després de cinc jornades de competició, el francès Antoine Albeau es manté al capdavant de la classificació provisional després que avui no hi hagi hagut competició per falta de vent.

Èxit de públic i participació a la Surf Alegre i a la concentració de furgonetes Volkswagen.

La Surf Alegre

La Surf Alegre, la trobada més gran de windsurfistes del nostre país i possiblement del Mediterrani i la X Concentració de furgonetes clàssiques Volkswagen han envait avui el Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava que es celebra a Sant Pere Pescador.

La falta de vent ha impedit que es pogués celebrar cap màniga del campionat. Això fa que el windsurfista francès Antoine Albeau (F-192), amb un primer, un tercer i un quart lloc en els tres eslàloms disputats fins ara es mantingui al capdavant de la classificació provisional d’aquest gran premi. Ara s’haurà de veure si el vent permet reprendre la quarta eliminatòria i si la nova fornada de windsurfistes que pretén enderrocar la vella guàrdia continua tant forta com en el tercer eslàlom i fa variar el resultat final del campionat.

Si la calma ha estat ela tònica a la platja del Cortal de la Devesa, l’activitat ha estat frenètica a l’interior del càmping la Ballena Alegre, amb centenars d’aficionats que han respost a la Surf Alegre que es celebra des de fa 24 anys de manera ininterrompuda i que està organitzada per la revista “Surf a Vela” conjuntament amb el càmping. Com si fos el tret de sortida de la temporada, marques i aficionats es desplacen amb l'ànim de trobar-se, veure i provar el material nou que els fabricants exposen a la fira i deixen provar a l'aigua. Una vintena d'expositors amb tota l'oferta de material, els tècnics i l'ambient que es respira, converteixen a la Surf Alegre en una cita obligada. El resultat: uns 3.000 participants i més de 500 tables.
Concentració de Furgonetes Volskwagen
Per resposta de participants però, la que ha tingut la X Concentració de furgonetes clàssiques Volkswagen, amb més de 600 vehicles. I és que si hi ha un producte identificat amb el surfista són les furgonetes Volkswagen. Per això i com a molts dels presents habituals són ja usuaris, l'organització els cita a tots i a molts d’altres perquè acudeixin amb els seus vehicles per donar una nota més de color. La X Concentració de furgonetes clàssiques Volkswagen és una vegada més una referència durant el cap de setmana.

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador