Ets aquíEls nous valors del windsurf prenen el relleu a la vella guàrdia en el Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava

Els nous valors del windsurf prenen el relleu a la vella guàrdia en el Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava


By admin - Posted on 14 Juny 2013

Sorpresa majúscula en el segon i tercer eslàlom del Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava 2013. Quan tothom donava per segur que la segona eliminatòria seria cosa de dos: el francès Antoine Albeau (F-192), guanyador del primer eslàlom i actual campió del món, i el canari Bjorn Dunkerbeck (SUI-11), subcampió, la victòria ha estat pel regatista de les Illes Verges Finian Maynard (KV-11), seguit del suís Patrick Diethelm (SUI-20). Albeau només ha pogut ser tercer i Dunkerbeck setè.

La bona forma de la nova fornada de windsurfistes que pretén enderrocar la vella guàrdia s’ha fet palesa també en el tercer eslàlom de la jornada, que s’ha adjucidat l’italià Alberto Menegatti (ITA-4), vencedor de la primera prova del circuit de la PWA celebrada a Corea i que fins ara no havia tingut massa sort a la Costa Brava. En segon lloc s’ha classificat l’americà Micah Buzianis (USA-34) i Julien Quentel (SMX-421) ha estat tercer.

Amb tres eslàloms disputats i un quart a la meitat de les mànigues classificatòries, la lluita per a la classificació prosivional del rànquing mundial d’eslàlom està més oberta que mai. Ara, l’objectiu dels organitzadors és que demà es puguin completar la quarta eliminatòria, de manera que els windusrfistes puguin descartar el seu pitjor resultat i quedar-se amb els tres millors.

Després de quatre jornades de dura competició, l'organització ultima els preparatius de la Surf Alegre i la concentració de furgonetes Volkswagen, que coincideixen amb les dues últimes jornades del Campionat i que portaran al càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador més de 3.500 persones.

La Surf Alegre

La Surf Alegre és la concentració més gran de windsurfistas del nostre país i possiblement del Mediterrani. Se celebra des de fa 24 anys de mantera ininterrompuda i està organitzada per la revista “Surf a Vela” conjuntament amb el càmping. Com si fos el tret de sortida de la temporada, marques i afeccionats es desplacen amb l'ànim de trobar-se, veure i provar el material nou que els fabricants exposen a la fira i deixen provar en l'aigua. Una vintena d'expositors amb tota l'oferta, els clínics dels tècnics i l'ambient que es respira, converteixen a la Surf Alegre en una cita obligada. El resultat: uns 3.000 participants i més de 500 tables.

Concentració de furgos Volkswagen

Si hi ha un producte identificat amb el surfista són les furgonetes Volkswagen. Per això i com a molts dels presents habituals són ja usuaris, l'organització els cita a tots i a molts d’altres perquè acudeixin amb els seus “atuells” per donar una nota més de color. La X Concentració de furgonetes clàssiques Volkswagen serà una vegada més una referència durant el cap de setmana.

En la passada edició, es va arribar als 500 participants, xifra que s'espera mantenir aquest any –ja que no s'admetran més inscrits-.

Sant Pere Pescador
Fotos
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador