Ets aquíRècord de participació a la 5a concentració de furgonetes Volkswagen 2008

Rècord de participació a la 5a concentració de furgonetes Volkswagen 2008


By admin - Posted on 03 Juny 2009

Més de 400 furgonetes i unes 3.000 persones es van reunir en l''edició d''aquest any d''aquesta trobada que s''ha convertit ja en cita obligada per a tots els aficionats d''aquests mítics vehicles. Per cada furgoneta inscrita Volkswagen Vehicles Comercials plantarà un arbre al bosc BlueMotion de Volkswagen

Aquest cap de setmana s''ha celebrat en Sant Pere Pescador, la 5a Concentració de Furgonetes Volkswagen, a les instal·lacions del càmping ''La Balena Alegre''. L''edició d''aquest any, que coincideix amb les proves del Campionat del Món de Surf de Vela que té lloc en aquesta zona de la Costa Brava, n''ha superat una vegada més tots els rècords de participació i ha reunit més de 3.000 persones i un total de 427 furgonetes Volkswagen.

La concentració va començar el divendres 13 amb la benvinguda i inscripció dels participants. Tots els visitants van tenir l''oportunitat de visitar els més de 1.000 metres quadrats on Volkswagen Vehicles Comercials va exposar les últimes novetats de la marca, com el Cadi Maxi Life, el Multivan Panamericana o el Califòrnia Beach amb sostre elevable. Allà mateix es va reservar un espai per al Moviment BlueMotion (http://www.movimientobluemotion.com), representat amb una esfera del planeta amb el lema we_move. Continuant amb la filosofia del programa del Moviment, la marca plantarà 427 arbres (un per cada furgoneta inscrita) en el bosc BlueMotion de Volkswagen, situat a la Serra del Segura (Albacete).

Al costat d''aquesta zona Volkswagen es va preparar un espai infantil en el qual aquest any, com a novetat, es va organitzar un concurs de pintura amb furgonetes de cartró per a nens, que va estar molt freqüentat. El circuit de furgonetes Volkswagen dirigides per radiocontrol, situat també en aquesta zona, va ser també una altra de les grans atraccions del dia per a majors i petits.

Dissabte, el programa incloïa després de la foto oficial de grup amb totes les furgonetes participants reunides en una esplanada del Càmping, el lliurament de premis
a les millors furgonetes dins de les quinze diferents categories establertes, des de la més divertida o la més ecològica, fins i tot la més antiga o la més autèntica. El programa va prosseguir amb una barbacoa a la platja, amenitzada amb un concert de música en directe a càrrec del grup francès "Too Funky", que va interpretar grans èxits dels 60 i els 70.

Diumenge al matí es va celebrar la tradicional desfilada de furgonetes pel veí poble pesquer de L''Escala, i com a tancament final de la concentració, a la tarda es va organitzar un berenar col·lectiu.

Igual com l''any passat, es van recollir cents de fotos d''orgullosos propietaris al costat de les seves furgonetes, de totes les èpoques, que serviran per a la confecció d''un llibre de vehicles Volkswagen, que posteriorment s''enviarà a tots els participants.

A www.vencontufurgo.com , la web, que va posar en marxa Volkswagen Vehículos Comercials per convocar als aficionats a aquesta concentració, seguirà activa fins a setembre i tot el que el desitgi pot incorporar fotos de la concentració d''aquest any.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador