Ets aquíCampionat Del Món De Windsurf - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2009 - Primeres proves realitzades

Campionat Del Món De Windsurf - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2009 - Primeres proves realitzades


By admin - Posted on 12 Juny 2009

Primeres proves realitzades
• S'han enquadrat 8 graelles, i s'han disputat tres mànigues
• Passen a la següent ronda Björn Dunkerbeck, Gonzalo Costa, Ross Williams i Micah Buzianis

Golf de Roses 9 juny- Aquesta tarda ha començat el seu recorregut ell Gran Premi Catalunya-Costa Brava, tercera prova del circuit mundial PWA 2009, en l'especialitat d'eslàlom, organitzat pel CV La Ballena Alegre.

Cinquanta-set windsurfers masculins i setze fèmines dels cinc continents es disputen el preuat trofeu, un dels més carismàtics del circuit.

En total s'han confeccionat vuit graelles per a les sèries masculines i en el primer dia del campionat s'han pogut cobrir tres mànigues, pel que ja han quedat enquadrats per demà alguns dels favorits que opten per a llocs de podi.

Entre ells figuren l'argentí Gonzalo Costa Hoevel, el britànic, guanyador de la primera prova del mundial, Ross Williams, el francès Benoit Mousilmani, el norteamericà Micah Buzianis i l'hispano-suís Bjorn Dunkerbeck.

Estan pendents de realitzar la seva primera mànega regatistes de la talla com l'actual líder del mundial, el francès Antoine Albeau, Cyril Moussilmani, el nortemaricà Kevin Prtichard o caboverdià Josh Angulo.

Els catalans s'estrenen
Entre els regatistes catalans que ja s'han estrenat al Gran Premi Catalunya Costa Brava, estan Joaquim Rodes, que ha quedat cinquè en la seva graella, una de les més dures, ja que s’ha trobat amb el nord-americà Micah Buzianis, el britànic Ross Williams i el francès Benoit Moussilmani i Joan Llop, que ha quedat setè en la seva graella, en la qual es trobava, entre d'altres, Bjorn Dunkerbech. Els dos no han pogut classificar-se per la següent mànega.

Falten per estrenar-se, Ferran Recasens que es troba enquadrat en l’engraellat amb Kevin Pritchard, com a principal figura, Erik Sanllehy, que està en una graella juntament amb l’holandés Peter Volwater, i Aleix Sanllehy que es troba emparellat amb els germans Cyryl i Sylvain Moussilmani.

Les fèmines debuten demà
Les fèmines, amb corredores com Valerie Ghibaudo, Karin Jaggi, Alice Arutkin, o la catalana Aida Macià s’ estrenaran demà. Será molt competitiu, ja que es troben les principals figures del windsurf femeni a nivell mundial.

Per demà s'espera que la jornada serà excel•lent per la practica l'slàlom. Es preveuen bones condicions “meteo”, tal com ha explicat avui Santi Pares, director de Meteosim, empresa lligada a l'estudi meteorologica, vinculada a la Universitat Politècnica de Catalunya, i proveïdor tecnologic de la previsió metereolgica del Gran Premi. Va explicar als participants les condicions que haurien durant aquesta setmana al llarg del campionat, on predominen els tèrmics, que garantiran l'èxit de les proves.

Després del campionat, aquesta tarda s'ha realitzar la inauguració oficial del Gran Premi Catalunya Costa Brava, al casc antic de Sant Pere Pescador, amb un espectacle que ha fet vibrar a tots els participants en aquest Gran Premi Catalunya - Costa Brava.

Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador