Ets aquíTercerda jornada: matí amb pluja, tarda amb vent

Tercerda jornada: matí amb pluja, tarda amb vent


By admin - Posted on 10 Juny 2010

 • Sensacional "head" de l'andalús Fernando Martinez que queda segon en l'eliminatòria de la seva graella i passa al següent "head"

• Ceri Williams representant de windsurf de la ISAF visita l'espot del Gran Premi Catalunya Costa BravaGolf de Roses, 10 juny 2010 .- La competició ha començat a les 18 hores. Quan tot semblava indicar que avui seria un dia sense competició en l'espot del Gran Premi Catalunya Costa Brava, després d'un petit xàfec, ha entrat un fort vent de Sud, que ha permetre reprendre la segona volta, que va quedar interrompuda el primer dia de competició.


L’inici no ha pogut ser més sensacional. El campió de España de Formula Windsurd, Fernando Martinez ha laconseguit passar a la següent eliminatòria, en quedar segon, en en la seva graella.


L'entrada dels regatistes al camp de regates ha estat espectacular, a causa el fort onatge que creixia a la costa i que trencaven amb fuerrza a la platja de Sant Pere Pescador. En una maniobra per accedir al camp de regates Bjorn Dukenbek ha trencat el pal, que va haver de ser substituït, quan ja havia empezaod el head anterior al seu de sortida.


En el moment d’enviar aquesta nota, encara s'estava disputant la competició, que esperaban finalitzar a última hora de la tarda.VIPs al Gran Premi Catalunya Costa Brava


Paral.lelament, avui l'espot del golf de Roses ha estat visitat per Cerin Williams, membre de la ISAF (Federació Internacional de Vela) i pel windsurfista de Ones, Josan Polakow.


Tot i la manca de vent al matí, els windsurfistes inscrits al mundial han aprofitar el fort teporal de mar, amb onades de més de 2 metres per surfejar, amb “stand up paddle” (surf amb rem), un esport que està de moda a les platges americanes, de manera que els regatistes s'han entrenat i gaudit practicant l'equilibri en les rompents de l'onatge.Membres de l'organització del Gran Premi Catalunya Costa Brava han explicat a Nike Williams detalls d'aquest esdeveniment i el caps de la ISAF han quedar entusiasmat amb el mateix i la capacitat organitzativa, i es volestudiar que aquest espot pugui ser designat, a part de les proves de la PWA, per a nous projectes nàutics.


Ceri Williams va manifestar que les condicines d'aquesta zona són immillorables, i donada l'experiència de l'organització i les bonesa instal·laciones del càmping la Ballena Alegre, són idònies per acollir events d'aquest tipus, gràcies molt particularment a les fantàstiques infraestructures, úniques, existents, i que avalen qualsevol tipus de projecte i futures organitzacions d'esdeveniments nàutics.


Williams va manifestar que espera oferirà aquesta zona l'organització d'un dels campionats d'alt nivell, en els propers anys.


D'altra banda, avui també han visitaods les instal.lacions on es disputa la prova de mundial de windsurf el windsurfista asutraliano Josan Polokow i el hawaià Kai Lemi. Han vingut amb els seus sponsor, la marca Oxbow, que també els és del campionat, per presentar, en primícia mundial la seva pel.licula "Water Men Experience". La presentació s'ha reallizado en un dels sets del Càmping La Ballena Alegre, i demà al matí realitzaran una exhibició a la platja.

 

 

Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador