Ets aquíEl primer duel Bjorn / Albeau, a favor de Bjorn

El primer duel Bjorn / Albeau, a favor de Bjorn


By admin - Posted on 09 Juny 2010

El Gran Premi Catalunya Costa Brava arrenca amb força i un excel lent vent de SW de 20 22 nusos
Dos duels franc-suïssos a la vista: Bjor/Albeau i Ghibadou /Jaggi

Golf de Roses, 8 juny 2010 .- Arrencada sensacional del Gran Premi Catalunya-Costa Brava. El vent ha bufat amb força, un SW de més de 20 nusos, que ha permès poder gaudir d'una jornada explendida de windsurf al golf de Roses.

S'ha pogut contemplar tota una mànega, i s'ha iniciat la segona. S'ha vist la primera gran batalla entre Bjorn Dunkerbek i Antoine Albeau. En el primer combat la victòria ha caigut a favor de l'hispano-suís, que s'ha imposat en totes les eliminatòries de la màniga i amb ganes de demostrar que aspira a ser el nou campió del món, i ser el guanyador del Gran Premi Catalunya - Costa Brava.

Antoine Albeau ha estat lluitant també per ser el primer i superar a la ronda final de la màniga, al seu gran rival, el mític Bjorn, però en aquest primer round del Gran Premi Catalunya Costa Brava, no ha pogut.

Queden moltes mànigues per disputar i el Gran Premi de la Costa Brava no ha fet més que començar, però l'emoció està servida.

El tercer en discòrdia en aquesta primera mànega del Gran Premi ha estat el francès Cyril Moussilmani, que ha lluitant entre els primers fins a l'últim tram de la regata, seguit pel britànic Ross Willians, i l'holandès Peter Volwater. En sisè lloc ha quedat el nord-americà Kevin Prtichard.

La primera mànega d'avui ha comptat amb una final en què estaven els que "a priori" han d'estar. Les úniques absències notables han estat les del nord-americà Micah Buzianis, la de Jimmy Diaz i la de l’asutralià Steve Allen, que han hagut de conformar-se amb competir a la final de consolació, però que han demostrat que estan preparats per estar entre els primers, a les properes mànigues.

Els espanyols
Els espanyols han regatejat amb força. Els "Pro", Ludovic Jossin i Jhon Benemati, han passat la primera eliminatòria, quedant quarts, però a la següent ronda han estat desbancats, Jossin per un fora de línia i Benemati, en quedar vuitè en la seva sèrie.

La resta d'espanyols, no han pogut superar la primera eliminatòria. El millor classificat ha estat l'andalús Fernando Martínez, actual campió d'Espanya, que ha quedat cinquè, a una sola posició de superar el llistó de passar a la següent eliminatòria. -Només passen els quatre millors de cada graella-. Martínez estava a la mateixa graella on es trobava Ramon Pastor, que substitueix Gerard Lopez, que no ha pogut desplaçar-se al mundial. Pastor ha quedat sisè en la seva eliminatòria.

Per la seva banda Eric Sanllehy i Joan Llop han quedat setens en les seves respectives graelles.

Les dones
Molt obert ha començat el Gran Premi de Catalunya Costa Brava a la categoria femenina. Però no hi ha hagut grans sorpreses. A la primea màniga s'ha imposat la mitica Ghibadou, de manera que es presenta un bonica batalla entre aquesta francesa i la suïssa, actual campiona del Món, Kevin Jaggi, que ha quedat segona en aquesta primera mànega del Gran Premi. La tercera plaça ha estat per a la jove i polivalent windsurfista de Aruba (Antilles Holandeses), Sarah-Quita Offringa, que ha sentenciat una tercera posició amb molta força, evidenciant que aquesta regatista, producte de la nova generació de corredores procedents de les Antilles, ha de comptar molt en aquest mundial. En quarta posició ha quedat la francesa Lisa Vidal i en cinquena, la armènia Sarah Hebert.
Sant Pere Pescador
Fotos
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador