Ets aquíSegona Jornada: el vent dóna un respir als regatistes

Segona Jornada: el vent dóna un respir als regatistes


By admin - Posted on 09 Juny 2010

Bjorn Dukenbeck disposa a guanyar el mundial
La victòria d'ahir evidència la bona preparació de pretemporada a Austràlia del carismàtic windsurfista

Golf de Roses, 9 juny 2010 .- La victòria ahir de Bjorn Dukenbeck a la primera mànega del Gran Premi Catalunya Costa Brava ha estat celebrada per molts dels seguidors del llegendari windsurfista. Aquests aficionats veuen com el seu ídol pot conquerir la corona del mundial de l'especialitat de l'eslàlom d'aquest any i superar el seu rival Antoine Albeau.

El propi Bjorn, molt satisfet de la màniga que va fer ahir, va comentar amb alguns dels seus seguidors, que està amb aspiracions de guanyar el mundial, que reconeix que passa per un magnífic moment, ja que s'ha preparat durant tota la pretemporada per aspirar al títol i que aquest any disputarà totes les proves del circuit.

"Hem estat treballant dur aquests últims mesos, tant en preparació física, com en adaptació a els nous materials" Abans de participar en el Premi de Corea, Bjorn va estar preparant a Austràlia, en les dures condicions del oceà Pacífic, per a la posada a punt en el mundial d'aquest any.

Bjorn està molt animat. El test d'ahir, vencent en unes dures condicions al seu gran rival, prova que les coses van bé.

Avui jornada de "impasse"
Avui ha estat una típica jornada d'espera. De "impasse". El vent ha bufat amb desgana al golf de Roses. No ha superat els 12 nusos de pressió, insuficient perquè pogués reiniciar la competició, que ahir es va obrir amb un excel.lent vent.

Si ahir va ser un dia trepidant, de molta força i important desgast per als esportistes, avui sembla que la "meteo" ha volgut donar un cert respir als regatistes del mundial i no ha apretat amb força.

Després d'aquesta segona jornada de competició el balanç avui, amb una mànega disputada i una altra començada, és:

Primer: que hi ha un Bjorn Dunkerbek que va líder, després de vèncer en la primera mànega a Antoine Albeau.

Segon: Està iniciada la segona mànega, encara incompleta, en què han passat a la següent ronda, els corredors més carismàtics com Kevin Pritchard, els tres germans Moussilmani, el “tarifeny” Ludovic Jossin, Jimmy Diaz, Antoine Albeau, Allen, Willians.

Entre els espanyols han quedat “apeats”, Ramon Pastor i Joan Llop.

Tercer: No han corregut encara a la graella de sortida, Bjorn Dunkerbek, ni Micah Buzianis. Demà s'espera reprendre la màniga.

Assenyalar, finalment, que a la graella on està enquadrat Borj, estan aparellats el "canari" Jhon Benemati i el català Eric Sanllehy i en la graella de Buzianis, hi ha el andalús Fernando Martínez. Tots a l'espera de superar aquesta tanda de la segona mànega.

Les dones encara no s'han estrenat a la segona mànega.

Bjorn Dukenbeck Sant Pere Pescador
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador