Ets aquíQuarta Jornada: La pluja envaeix el camp de regata

Quarta Jornada: La pluja envaeix el camp de regata


By admin - Posted on 11 Juny 2010

Dunkerbeck, Albeau, Buzianis i els tres germans Moussulmani, s'enfrontaran a la final de la segona ronda. En dones, Valeri i Karin Jaggi, després de finalitzar la segona ronda, estan empatades, liderant la classificació

Golf de Roses, 11 juny 2010 .- El temporal de pluges que està assolant la península Ibèrica també ha envaït el camp de regates del Gran Premi Catalunya Costa Brava. De tota manera el desenvolupament del mundial no s'interromp i gràcies a les sèries que es van poder realitzar a última hora de la tarda d'ahir, s'ha pogut completar la segona ronda a la categoria femenina, i només falten acabar els "heat" finals en la categorioa masculina, eliminatòries que fixaran la classificació final d'aquesta ronda.

Lluita entre Jaggi i Valerie

Després d'acabar la segona ronda de la categoria femenina, el lideratge de la clasisficació aquesta compartida amb un empat a 2,7 punts entre la regatista francesa, Valeri Arrighettie, (0,7 + 2.0) i la suïssa Jarin Jaggi (2 + 0,7) . Darrere d'elles hi ha la regatista de Aruba, Sarah-Treu Offringa, que amb una tercera posició en laprimera ronda i una quarta, en la segona, suma 7 punts, a dos punts de distància dels seus més immediates seguidores, la es franceses Alice Aruktkin i Lise Vidal que ocupen la quarta i cinquena apsociión, empatades a 9 punts.

La diferència de Valeria i Karin de la resta de les seves companyes, confirma que el mundial serà un duel entre les dues, i així ho esperen els aficionats que estan arribant a les intalacions de la Ballena Alegre per seguir el mundial.

 
De nou Dunkerbeck i Albeau s'enfronten a la final de la volta

Emocionant també serà batalla a la categoria masculina, que a falta de dos heat per finalitzar la ronda, a la graella de guanyadors, [on es disputarà la classificació final d'aquesta ronda], han entrat els favorits en aquest Gran Premi Catalunya Costa Brava. Es veurà un nou enfrontament cara a cara entre Bjorn i Antonie. Avui no s'ha pogut concloure aquesta sèrie, a causa de la persistent pluja que aquesta caient, però s'espera que demà es pugui reprendre aquesta sèrie en què lluitaran per la puntuació, a part de Bjorn Dunkerbeck i Antoine Albeau, els seus altres rivals en el mundial , com Micah Buzianis, Ross Williams, els tres germans Moussilmani, i l'italià Alberto Menegatti que ha pogut entrar a la final de la ronda.

Demà amb l'arribada massiva dels participants en la concentració de la Surf Alegre, els molts aficionats arribats al càmping la Ballena Alegre podran gaudir d'aquest emocionant enfrentamienot entre els grans del windsurf.

La classificació de el Gran Premi Catalunya Costa Brava, després de la tercera jornada és la següent

Slalom masculí ( 1 ronda completada)

  • 1-    Bjorn Dukerbeck (SUI)
  • 2-    Antoine Albeau (F)
  • 3-    Cyril Moussilmani (F)
  • 4-    Micah Buzianis  (USA)
  • 5-    Ross Williams (GBR)

(….)

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador