Ets aquíProper Campionat del món de Windsurf 2010 a Sant Pere Pescador

Proper Campionat del món de Windsurf 2010 a Sant Pere Pescador


By admin - Posted on 07 Juny 2010

Data

Dimarts, 8 Juny, 2010 - 08:00 - Diumenge, 13 Juny, 2010 - 18:00


Campionat del món de Windsurf 2010 La gran cita de la Copa del Món de Windsurf, en l'especialitat d'eslàlom, la modalitat reina de circuit, serà a Sant Pere Pescador del 8 al 13 de juny, amb la celebració del Gran Premi Catalunya-Costa Brava.

A l'espot de Sant Pere Pescador els principals windusfistes vindran a consolidar les seves posicions, després de l'arrencada del mundial en l'especialitat eslàlom, que tindrà lloc a Corea del Sud, a l'espot de Uslan, a disputar del 15 al 21 de maig.

El vigent campió mundial, el francès Antoine Albeau, voldrà repetir per tercera vegada consecutiva ser el rei de l'especialitat. La prova del Gran Premi Catalunya - Costa Brava és fonamental per poder materialitzar aquesta aspiració de tots els regatistes participants en el circuit mundial.

Entre els que lluitaran per liderar el mundial estaran al Gran Premi Catalunya-Costa Brava el windsurfista de Illes Verges Finian Maynard, que juntament amb el mític Björn Dunkerbeck i l'actual campió seran els grans rivals en el competitiu circuit 2010 de la PWA.

Entre els windsurfistes addictes a aquesta prova que es disputa a les instal.lacions del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador no podran faltar a la cita el nord-americà Micah Buzianis, el britànic Ross Williamns, la potent esquadra francesa amb Cyril Moussilmani i els seus germans i els holandesos liderats per Peter Volwater. Tots ells lluitaran pel podi en aquesta emblemàtica prova de la Costa Brava del circuit de la PWA.Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador