Ets aquíEl català Noè Font i el tarifeny Jerome Cloetens disputaran el títol de campió del Món de Kiteboard Júnior (categoria 15 a 16 anys)

El català Noè Font i el tarifeny Jerome Cloetens disputaran el títol de campió del Món de Kiteboard Júnior (categoria 15 a 16 anys)


By admin - Posted on 06 Juliol 2013

El kiteboarder català Noè Font (15) i el belga resident a Tarifa Jerome Cloetens (16) disputaran demà la final per fer-se amb el títol del PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard en la categoria de 15 a 16 anys. Noè Font, que viu a Castelló d’Empúries i entrena en aigües del Golf de Roses, s’ha imposat en cadascuna de les eliminatòries que ha disputat però patint, sobretot en els quarts de final. Amb tot, tothom espera poder veure la millor versió del català demà, darrer dia de competició i que pugui vèncer a Jerome Cloetens, amb qui ja es va enfrontar en el darrer Campionat d’Europa Júnior encara que en aquella ocasió la victòria va ser per al tarifeny.

A banda de la final masculina de 15 i 16 anys, demà també s’ha de disputar el desempat en categoria femenina de 8 a 13 anys entre la xinesa Jingle Chen (13) i les espanyoles Gal.la Heras (13) i Claudia León (11) per veure quina d’elles es proclama guanyadora, així com decidir la campiona del món femenina de la categoria de 14 a 16 anys, després que avui no s’hagi pogut passar de les primeres eliminatòries.

L’única categoria que s’ha pogut celebrar en la seva totalitat durant aquests primers cinc dies de competició ha estat el PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard corresponent dels més petits, de 8 a 14 anys, que ha guanyat el britànic Tom Bridge (12).

Com ja ha succeit durant tota la setmana, avui el vent a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador on es disputa la competició ha estat molt irregular i no ha permès celebrar totes les eliminatòries previstes.

Més enllà de la vessant competitiva, els 43 kiteboards procedents de 16 països d’arreu del món han psrticipat avui en un clínic impartit per la campiona del món de kiteboard absoluta, Gisel•la Pulido, que ha explicat la seva experiència al Wolrd Tour i com s’ho ha fet per arribar al nivell més alt en aquest espectacular i exigent esport.

La prova es disputa a la platja del Cortal de la Devesa, davant del càmping La Ballena Alegre, en la modalitat de freestyle. Un a un els participants es van eliminant en rondes de 7 minuts durant les quals han de mostrar tot el seu repertori de maniobres i salts als jutges.
Foto: Toby Bromwich / PKRA

Noe Font Sant Pere Pescador
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador