Ets aquíEl Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava es decidirà el cap de setmana

El Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava es decidirà el cap de setmana


By admin - Posted on 30 Maig 2014

El Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava es decidirà el cap de setmana. Després de dues jornades sense vent i havent-se pogut celebrar només un eslàlom complert, els regatistes esperen que es compleixin les previsions meteorològiques que anuncien l'entrada de tramuntana pel cap de setmana i puguin continuar competint.

El windsurfista italià Alberto Menegatti (ITA-4) ha guanyat el primer i únic eslàlom disputat fins ara en aigües de Sant Pere Pescador. Amb aquest resultat, es posa provisionalment al capdavant del Campionat del Món de Windsurf 2014. Menegatti va ser sotscampió del món el 2013 i a la passada edició només va poder acabar 8è a la Costa Brava.

Menegatti, de 29 anys, ha demostrat que comença aquest 2014 tant fort com va acabar el mundial del 2013 i ha donat la sorpresa imposant-se al favorit, el francès Antoine Albeau (F-192), actual campió del món, guanyador aquí l’any passat i que només ha pogut ser cinquè. El segon i tercer llocs provisionals els ocupen el francès Cyril Moussilmani (F-71) i l’americà Micah Buzianis (USA-34).

Mentre els windsurfistes professionals esperen l’arribada de la tramuntana, l'organització ultima els preparatius de la Surf Alegre i la concentració de furgonetes Volkswagen, que coincideixen amb les dues últimes jornades del Campionat i que portaran al càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador més de 3.500 persones.

La Surf Alegre
És la concentració més gran de windsurfistes del nostre país i possiblement del Mediterrani. Se celebra des de fa 25 anys de mantera ininterrompuda i està organitzada per la revista “Surf a Vela” conjuntament amb el càmping. Com si fos el tret de sortida de la temporada, marques i afeccionats es desplacen amb l'ànim de trobar-se, veure i provar el material nou que els fabricants exposen a la fira i deixen provar en l'aigua. Una vintena d'expositors amb tota l'oferta, els clínics dels tècnics i l'ambient que es respira, converteixen a la Surf Alegre en una cita obligada. El resultat: uns 3.000 participants i més de 500 taules.

Concentració de furgos Volkswagen
Si hi ha un producte identificat amb el surfista són les furgonetes Volkswagen. Per això i com a molts dels presents habituals són ja usuaris, l'organització els cita a tots i a molts d’altres perquè acudeixin amb els seus “atuells” per donar una nota més de color. La XI Concentració de furgonetes clàssiques Volkswagen serà una vegada més una referència durant el cap de setmana.

En la passada edició, es va arribar als 600 participants, xifra que s'espera superar aquest any.

PODEU SEGUIR EL CAMPIONAT A TRAVÉS DE:
Twitter: @costabravawind #costabravawind14
Facebook: https://www.facebook.com/costabravawind?ref=hl
Youtube: https://www.youtube.com/user/costabravawind

Fotografia de JOHN CARTER / PWA

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador