Ets aquíCampionat del Món de Kiteboard Júnior

Campionat del Món de Kiteboard Júnior


By admin - Posted on 28 Juny 2013

0 Array
Array

Del 2 al 7 de juliol la platja de la Devesa de Sant Pere Pescador acull el primer Campionat del Món de Kiteboard Júnior

− Cinquanta nens i nenes de 8 a 16 anys procedents d’Alemanya, França, Regne Unit, Holanda, Mèxic, Xina, la República Dominicana, Brasil i també una bona representació de catalans i espanyols, es disputaran el primer títol de campió del món júnior en la història del kiteboard.

− El PKRA/IKA Freestyle Junior World championships tindrà lloc entre el proper dimarts 2 i fins el diumenge 7 de juliol a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador.

Sant Pere Pescador, divendres 28 de juny de 2013

El PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard se celebrarà a Sant Pere Pescador del proper dimarts 2 al diumenge 7 de juliol de 2013. Serà el primer esdeveniment d'aquest tipus en tota la història de la Profesional Kiteboard Riders Association (PKRA) i reunirà les millors promeses mundials d’aquest espectacular esport, que es disputaran el títol de Campió del Món Júnior, tant en categoria masculina com femenina.

El campionat permetrà veure les evolucions de nens i nenes d’entre 8 i 15 anys de països com Alemanya, França, Regne Unit, Holanda, Mèxic, Xina, la Republica Dominicana o Brasil. També hi haurà una nodrida representació espanyola i catalana, amb promeses com Iñaki Gainza, de Roses; Noè Font, d’Empúriabrava, ambdòs de 14 anys, o Gal.la Heras, de Castelldefels i que amb només 13 anys vol emular els passos de Gisel.la Pulido, actual campiona del món de kitesurf.

La prova es disputarà a la platja del Cortal de la Devesa, davant del càmping La Ballena Alegre, en la modalitat de freestyle, la qual cosa permetrà veure com un a un els participants es van eliminant en rondes de 7 minuts durant les quals hauran de mostrar tot el seu repertori de maniobres i salts als jutges. L’espectacle a primera línea de la costa doncs, està garantit per a tots aquells espectadors que s’acostin a la platja la setmana vinent.

La presentació del PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard tindrà lloc el dimarts 2 de juliol a les 19h al càmping La Ballena Alegre, amb una cerimònia d’obertura de l’esdeveniment amb la participació de tots els participants.

Campionat del Món de Kiteboard Júnior

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador