Ets aquíEl Pati Blau - Bar Terrassa

El Pati Blau - Bar Terrassa


By admin - Posted on 20 Juliol 2011

Enguany s'ha obert un nou espai anomenat El Pati Blau per relaxar-se a les nits estiuenques a l'aire lliure en tranquilitat.
 
Al darrera del Restaurant Can Trona es troba aquest pati -terrassa decorada amb blanc i blaus que li donen una atmosfera relaxant. També cal destacar l'encant especial que donen els animals i les plantes. És un espai pensat per disfrutar de la conversa envoltats de música relaxada i de concerts.
 
La terrassa obre per la tarda i fins a les 3 de la nit, fet que el fa un lloc ideal per a qualsevol que vulgui descansar de la jornada, incloent els treballadors del ram de l'hosteleria.
 
Pel que fa als concerts podeu consultar la nostra agenda per saber quins dies concrets n'hi ha. Els dijous de juliol i els divendres d'agost hi podreu trobar els "No Problemo", una banda que toca basicament blues, amb pinzellades de funk i de jazz. Els integrants inclouen dos saxos (alt i baríton), dues guitarres i un baix, el bateria i un integrant que fa percussions i claqué!  
 
Els dilluns hi ha concerts de El Gato, que amb la seva veu i la seva guitarra ens acompanya amb cançons reposades. El Gato té un ampli ventall de cançons que inclou havaneres.
 
S'hi poden prendre refrescs i cocktails més o menys elaborats com el cosmopolitan, la Caipirinha, els mojitos i una extensa carta de Gin-Tonics. A sota teniu la carta de còctails.

Sant Pere Pescador
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Fotos
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador