Ets aquíCampionat Del Món De Windsurf - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2009 - Cinquena jornada

Campionat Del Món De Windsurf - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2009 - Cinquena jornada


By admin - Posted on 14 Juny 2009

Cinquena jornada: "Wind readings are around the 5-9 Kt range, but not enough "

• Tot segueix igual que ahir, en no poder dipsutar-se la fase final de la 2 Ronda
• Demà s'espera que entri el vent

Golf de Roses, 13 juny-"Wind readings on the course are around the 5-9kt range, but its not enough". En poques paraules: vent insuficient. Aquest ha estat l’ item de tota la jornada. L'avís als corredors, cada quart d'hora, per part del Comitè de Regates d'aquesta mancança del vent ha estat una constant, durant tota la jornada. Aquesta s’ha iniciat a les 11 hores, amb l'esperança de poder finalitzar la segona Ronda, no finalitzada ahir. Els aficionats esperaven el primer duel directe entre Antoine Albeau i Bjorn Dunkerberg, que es trobaven emparellats a la semifinal per accedir a la final. No ha pogut ser.

Només quatre dels vuit corredors enquadrats en aquesta semifinal, passaran a la Final. Els aficianats ho sabien, i havia espectación a veure'ls córrer. En aquesta graella lluitaran, per estar entre els quatre primers i tenir accés a la Final Bjorn Dunkerbeck, el francès Antoine Albeau, el nord-americà Micah Buzianis, l'holandès Peter Volwater, el brasiler Gabriel Browne, l'argentí Gonzalo Costa, el britànic Robby Swift, i el francès Sylvia Moussilmani.

A falta de vent, fira de material nàutic i concentracion furgos VW
El vent, o la seva escassetat,-no ha superat de forma constant els 12 nusos de pressió-, ha impedit que es produís l'espectacle del windsurf. Els aficionats han aprofitat la estada a les platges de Sant Pere Pescador per gaudir d'un dia de terra. Demà serà un altre dia. S'espera millor part meteorològic.

Avui, molts dels arribats al càmping La Ballena Alegre, en no poder gaudir de l'espectacle esportiu que porten els mundialistes de la PWA, han optat per planejar amb les seves planxes davant les platges de Sant Pere, el vent era suficient per moure's amb placidesa, conviure en els bars amb els corredors participants en el mundial, veure les novetats a la fira del windsurf que se celebra aquests dies en el mateix recinte del mundial i contemplar, amb la concentració de furgos VW, que per sisè any consecutiu es celebra en paral•lel amb el mundial del Gran Premi Catalunya Costa Brava i que ha reunit en aquesta ocasió a més de 400 furgonetes clàssiques i de tots els models, en el recinte del mundial.
.

Així està la Final del 2 'round'
Entre els regatistes que ja estan classificats en la graella de la Final es troben l'australià Steve Allen, el francès Julien Quentel, Fini Maynard i el caribeny Jimmy Diaz.

Encara han de lluitar a la graella de semifinals, per estar entre els quatre primers que tenen accés a la Final, els corredors: Bjorn Dunkerbeck, el francès Antoine Albeau, el nord-americà Micah Buzianis, l'holandès Peter Volwater, el brasiler Gabriel Browne, l'argentí Gonzalo Costa, el britànic Robby Swift, i el francès Sylvia Moussilmani.

Patrocinadors
Ajuntaments
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador