Ets aquíCampionat Del Món De Windsurf - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2009 - Quarta jornada, brillen els catalans

Campionat Del Món De Windsurf - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2009 - Quarta jornada, brillen els catalans


By admin - Posted on 12 Juny 2009

Quarta jornada, brillen els catalans

• Es completa la meitat de la graella de la Final de la segona Ronda. Demà es preveu una semifinal d'infart, on estan tots els favorits
• Ferran Recassens frega el seu pass a la semi-final i juntament amb Joaquin Rodes, han quedat quarts en el primer heat

Golf de Roses, 12 juny- Excel lent actuació dels windsurfistes catalans Ferran Recasens i Joaquin Rodes, que han superat avui la primera mànega de la segona ronda del Gran Premi Catalunya-Costa Brava, que s'ha disputat a l'espot de Sant Pere Pescador, al golf de Roses.

Avui ha estat un dia magnífic, on s'ha arribat a completar la meitat de la graella de la Final. A ella han accedit corredors com l'australià Steve Allen, el francès Julien Quentel, Finian Maynard i el caribeny Jimmy Diaz. L'altra meitat de la graella, va quedar pendent de disputar-se l'eliminatòria, per accedir a la Final, per la caiguda del vent. En aquesta sèrie estan enquadrats els màxims favorits del circuit, com Bjorn Dunkerbeck, Antoine Albeau, Micha Buzianis, Peter Volwater, Gabriel Browne, Gonzalo Costa, el britànic Robby Swift, i Sylvian Moussilmani

Demà serà una lluita de titans per saber qui passarà a la següent fase. S’iniciarà la jornada amb un espectacle de luxe, ja que només quatre d'ells podran entrar a la Gran Final d'aquesta segona Ronda.

Bona actuació dels catalans
A part d'aquest regal per als aficionats, avui el protagonisme l'han pres els dos corredors catalans, Ferran Recasens i Joaquin Rodes.

Tant Ferran Recasens com Joaquin Rodes han quedat quarts en el primer heat disputat, la qual cosa els suposava passar a la següent eliminatòria.

A la graella on va navegar Ferran Recasens, estaven Sylvain Moussilmani, que va quedar primer, l'argentí Gonzalo Costa, segon i el nord-americà Micah Buzianis tercer. Una proesa de Recasens, que li farà pujar molts llocs en la classificació general del Gran Premi. En la següent mànega, Ferran Recasens va quedar enquadrat amb noms mítics del windsurf, com Buzianis, Gonzalo Costa, els dos germans Moussilmani (Cyril i Syilvian) i el britànic Robby Swift. En la seva lluita en aquesta graella Ferran Recasens va estar a punt de passar a la següent ronda, que era una de les semifinals. Va quedar cinquè. Un meritori lloc, tenint en compte amb els monstres amb els que va haver de lluitar. En aquesta màniga va guanyar Gonzalo Costa, sent el segon Swift, tercer Buzianis i quart S. Moussilmani. Van quedar apeats en el seu pas a la semifinal, a part de Recasens, Cyril Moussilmani, Guadagnino i LeGuen.

També de reeixida es pot catalogar l'actuació del corredor Joaquin Rodes, que va quedar quart en el primer heat, amb dret a passar a la següent màniga de la ronda. Rodes estava enquadrat amb Bjorn Dunkerberck, que va guanyar la màniga, l'holandès Peter Volwater, que va quedar segon i el brasiler Gabriel Browne que va quedar tercer.

En la següent mànega Rodes no ho tenia gens fàcil, ja que es va enquadrar en la sèrie que li podia conduir a la semifinal, amb corredors com Bjorn Dunkerbeck, Antoine Albeau, els holandesos Peter Volwater i vander Steen i el brasiler Gabriel Browne. Joaquin Rodes, va anar bé, però no va poder passar a la seguent sèrie, en una mànega que va estar dominada per Dunkerberg, Albeau, Volwater i Browne, que van passar a la semifinal

Tèrmic acceptable
El vent tèrmic va anar augmentant en força al llarg de la tarda, fins a finalitzar la jornada, que va caure a 10 nusos a les 18 hores. Al llarg del dia ha tingut una presió d'entre 12, a l'inici de les proves i ha assolit la seva màxima pressió amb 16 nusos, sempre de component SE. Una petita onada, provocada per la brisa procedent mar, ha fet més emocionat les diferent mànigues, amb diverses penalitzacions i trencaments de material.

Premi del Centenari Costa Brava als regatistes més remots
La Diputació de Girona, amb motiu del Gran Premi Catalunya-Costa Brava, commemorant el centenari de la nominació turística Costa Brava, ha concedit un premi especial per els regatistes que participen al mundial, procedents del país més llunyà. En aquest sentit el premi ha recaigut en la regatista japonesa Ayaz Suzuki, i l'australià Jesper Orth. El premi va ser lliurat pel president del Patronat turisme Girona Costa Brava i president de la Diputació de Girona, Enric Vilert..

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador