Ets aquíArmonia Fractal - Exposició al Cortalet

Armonia Fractal - Exposició al Cortalet


By admin - Posted on 16 Abril 2010

Data

Dijous, 6 Maig, 2010 - 22:00 - Dimarts, 29 Juny, 2010 - 22:00


Del 7 de maig al 30 de juny s’exposa al Cortalet del Parc dels Aiguamolls l'exposició “Armonía Fractal de Doñana y la Marismas”.

Una iniciativa del Consejo Superior de Investigaciones Científicas que es compon d'una exposició divulgativa, un llibre i la Web www.armoniafractal.com. A través de les originals i sorprenents fotografies aèries que Hèctor Garrido ha realitzat en les marismas atlàntiques andaluses i la direcció científica del professor Juan Manuel García Ruíz, el visitant podrà acostar-se al complex i apassionant món de la geometria fractal de les formes de la naturalesa.

Del treball conjunt entre el Parc dels aiguamolls, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i El Museu de la Tècnica de L'Empordà han sorgit una sèrie d'accions complementàries a l'exposició: Diàlegs, una conversa entre diferents personalitats d'àmbits de la ciència, la cultura, l'art entre unes altres; tallers, al llarg dels dos mesos, dirigits a un públic familiar per a aprendre de la mà de professionals l'essència de l'Harmonia fractal i visites guiades, per a observar in situ, les estructures fractals que ens regala la naturalesa del nostre entorn.

Armonía Fractal
Del 7 de maig al 30 de juny de 2010
Lloc: Cortalet del Parc dels Aiguamolls
Entrada gratuïta

Font: Museu de la Tècnica de l'EmpordàEtiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador