Ets aquíTom Bridge es proclama primer campió del Món de Kiteboard Júnior

Tom Bridge es proclama primer campió del Món de Kiteboard Júnior


By admin - Posted on 05 Juliol 2013

5 jul 2013
Europe/Andorra

El més petit dels tres germans britànics Bridge, Tom (12 anys), ha fet bons tots els pronóstics i s’ha proclamat avui primer campió del PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard corresponent a la categoria dels més petits, de 8 a 14 anys, mentre que la segona plaça ha estat pel seu germà Guy (14). En una final amb molt bon nivell de maniobres, trucs i salts, Tom Bridge ha demostrat que la categoria se li comença a quedar petita i que té nivell per competir contra els més grans d’aquest campionat, de 15 i 16 anys, i fins i tot no desentonaria en el campionat del món sénior.

Si entre els nens el resultat ha estat molt clar, en categoria femenina de 8 a 13 anys, s’ha produït un triple empat entre la xinesa Jingle Chen (13) i les espanyoles Gal.la Heras (13) i Claudia León (11) i s’haurà de desempatar per veure quina d’elles es proclama guanyadora.

Una jornada més, el vent a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador on es disputa la competició ha estat molt irregular i no ha permès celebrar totes les eliminatòries previstes, entre les quals hi ha en joc el Campionat del Món en categoria masculina de 15 i 16 anys i en femenina de 14 a 16 anys.

A diferència d’ahir, sí que s’han pogut enlairar els estels dels kiteboarders dels més grans i entre les eliminatòries que s’han celebrat destaca el bon paper dels catalans, amb Noè Font i Iñaki Gainza, avançant posicions per la seva part del quadre. La previsió metorològica per demà indica que bufarà un bon vent tèrmic a partir del migdia i això farà que es puguin celebrar eliminatòries de totes les joves promeses d’aquest espectacular esport.

La prova es disputa a la platja del Cortal de la Devesa, davant del càmping La Ballena Alegre, en la modalitat de freestyle. Un a un els participants es van eliminant en rondes de 7 minuts durant les quals han de mostrar tot el seu repertori de maniobres i salts als jutges.
Foto: Toby Bromwich / PKRA

Sant Pere Pescador

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador