Ets aquíMercat de Nadal

Mercat de Nadal


By admin - Posted on 04 Desembre 2013

6 des 2013 15:21
8 des 2013 19:00
Europe/Andorra

VI Mercat de Nadal de Sant Pere Pescador

Aquest diumenge, 8 de desembre, de 10 a 19 hores, tindrà lloc als carrers del centre de la vila, la VI edició del mercat de Nadal amb un munt d'activitats.

Aquest any, més de trenta paradetes de productes artesanals, d'entitats i comerços del poble i d'arreu de Catalunya, ompliran els carrers del Carme, Girona, Verge del Portalet i la plaça Catalunya. En aquest darrer punt, hi haurà instal·lada l'animació infantil amb atraccions, rucs i parades artesanals que oferiran tallers per a la mainada. Durant tot el dia, a més, hi haurà un pallasso encarregat de l'animació infantil.

Els més grans podran gaudir del Taller de Tast de Caves que, es farà a les 12 del migdia al Bar Lubo Nit, prèvia inscripció a l'Ajuntament o fins 30 minuts abans de l'inici al mateix Bar Lubo Nit.

Com a complement, els dies 6, 7 i 8 de desembre, els restaurants del poble ofereixen una selecció de menús de cuina de temporada.

Podeu col·laborar amb les entitats del poble, participant al concurs de pastissos, animant-vos a fer el vostre pastís i al sorteig d'una fantàstica panera.

També hi haurà l'oportunitat de col·laborar amb la Marató de TV3 penjant boles amb desitjos a l'arbre que hi haurà preparat.

La Quina de l'Associació de Jubilats serà el darrer esdeveniment de la jornada i tindrà lloc a "La Rectoria".

Font: Ajuntament de Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador
Fotos

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador