Ets aquíLa Costa Brava, designada per National Geographic com una de les millors destinacions per al 2012

La Costa Brava, designada per National Geographic com una de les millors destinacions per al 2012


By admin - Posted on 09 Gener 2012

La prestigiosa revista National Geographic ha fet un llistat dels millors destins de tot el món per al 2012, i entre aquests, ha escollit la Costa Brava:

Els millors destins de vacances,

La Costa Brava,

Els vaixells pintats de carmesí, groc i blanc que es gronxen en l'aigua podria pertànyer a qualsevol costa mediterrània flac. L'ós polar que els guàrdies, però, només significa una cosa: la casa de Salvador Dalí a la Costa Brava. Dalí, un dels grans excèntrics de l'art, vi d'aquesta zona de Catalunya, al nord-est d'Espanya. Els seus ous gegants, de cigne, i els rellotges de fusió es va inspirar en aquest desert assoleiat.

La ciutat medieval de Girona també desborda de creativitat en el seu festival anual de flors a la primavera, Temps de Flors. Sorprenents creacions florals vessades per esglaons de la catedral i dibuixos inspirats en les instal · lacions d'art en places i patis de parets de pedra. El poble de pescadors de Calella de Palafrugell crida l'atenció per restaurants de la platja i les cases.

Veure més fotos de la Costa Brava a la nostra galeria de destinacions destacats.

Font: National Geographic
--
Text original:
Best of the World 2012

Top Travel Destinations

Costa Brava,
The Creative Coast of Spain

The boats painted in yellow, crimson, and white that bob in the water could belong to any scraggy Mediterranean coast. The polar bear that guards them, however, means only one thing: Salvador Dalí’s home in Costa Brava. Dalí, one of art’s greatest eccentrics, came from this part of Catalonia, in northeastern Spain. His giant eggs, swan fountains, and melting clocks drew inspiration from this sunshine-laced wilderness.

The medieval city of Girona also overflows with creativity during its annual spring flower festival, the Temps de Flors. Surprising floral creations spill down cathedral steps and bloom-inspired art installations fill city squares and stone-walled courtyards. The fishing village of Calella de Palafrugell (above) charms with seaside restaurants and homes.

See more photos of Costa Brava in our featured destination gallery.

Source: National Geographic

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador