Ets aquíEl germans britànics Bridge es disputaran la primera final del Campionat del Món de Kiteboard Júnior

El germans britànics Bridge es disputaran la primera final del Campionat del Món de Kiteboard Júnior


By admin - Posted on 05 Juliol 2013

Dos dels tres germans britànics Bridge, Tom (12) i Guy (14), es disputaran demà la primera final del PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard corresponent a la categoria dels més petits, de 8 a 14 anys, mentre que el mexicà Anthar Racca (13) s’ha hagut de conformar amb la tercera plaça, per davant del català Alex Mur (13), que només ha pogut ser quart.

Les previsions de vent del nord, tramuntana, que hi havia per avui a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador on es disputa la competició no s’han enlairar els estels els participants més joves, que són els que pesen menys i necessiten menys vent.

I si entre els nens els Brigde han estat els més sólids en les seves eliminatòries, en categoria femenina de 8 a 13 anys, l’unica kiteboarder xinesa, Jingle Chen (13) ha sorprès tothom al guanyar la seva eliminatòria a la catalana Gal.la Heras (13). Chen ha fet una màniga molt menys vistosa i amb menys trucs que Heras, en la qual ha realitzat només dos salts de major dificultat i amb una execució perfecte que li han valgut una major puntuació per part dels jutges. Gal.la Heras però, no ho té tot perdut i demà s’haurà d’enfrontar a Claudia León (11) i esperar el resultat de la elminatòria entre León i Chen.

I mentre els més petits han pogut començar a competir, els participants masculins de 15 i 16 anys i les noies de 14 a 16 han vist com s’anava suspenent l’inici de les seves eliminatòries a causa de la baixa intensitat del vent. Tothom confia però, que entre demà i divendres es puguin veure eliminatòries de totes les joves promeses d’aquest espectacular esport.

La prova es disputa a la platja del Cortal de la Devesa, davant del càmping La Ballena Alegre, en la modalitat de freestyle. Un a un els participants es van eliminant en rondes de 7 minuts durant les quals han de mostrar tot el seu repertori de maniobres i salts als jutges.


Foto: Toby Bromwich / PKRA

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador