Ets aquíEl francès Julien Quentel dona la sorpresa i s'adjudica la seva primera eliminatòria en el Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava

El francès Julien Quentel dona la sorpresa i s'adjudica la seva primera eliminatòria en el Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava


By admin - Posted on 16 Juny 2012

Després de 5 jornades de competició, el canari Bjorn Dunkerbeck (SUI-11) es manté al capdavant de la classificació provisional tot i no haver tingut un bon dia.

Èxit de públic i participació a la Surf Alegre i a la concentració de furgonetes Volkswagen.

El francès originari de les illes de Saint Martin, Julien Quentel (SMX-421), ha donat la sorpresa avui al adjudicar-se la seva primera eliminatòria del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava 2012. En una jornada durant la qual s'ha pogut completar una nova eliminatòria, el canari Björn Dunkerbeck (SUI-11) només ha pogut ser sisè i ha cedit el protagonisme a Quentel i al veterà i carismàtic windsurfista americà Jimmy Diaz (ISV-11), que s'ha classificat en tercera posició per darrera del també francès però més habitual a lluitar per la victòria Antoine Albeau (F-192).

Després de cinc dies de competició i tot i el fluix paper d'avui, Dunkerbeck es manté al capdavant de la classificació provisional del campionat, que demà arriba a la seva darrera jornada.

A diferència dels primers dies, avui, a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, s'hi ha reunit un nombrós grup d'aficionats al windsurf per seguir en directe les proves coincidint amb la celebració al càmping la Ballena Alegre, de la Surf Alegre i la concentració de furgonetes volkswagen.

El vent tèrmic, que no ha bufat amb prou intensitat fins a les dues del migdia, ha permès que els participants a la Surf Alegre poguessin conèixer i provar el material nou que els fabricants de winsdsurf exposen, alhora que admirar les furgonetes Volkswagen de totes les èpoques que s'hi han concentrat.

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador