Ets aquíEl francès Antoine Albeau es proclama guanyador del Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava 2013

El francès Antoine Albeau es proclama guanyador del Campionat del Món de Windsurf – GP Catalunya Costa Brava 2013


By admin - Posted on 16 Juny 2013

El windsurfista francès Antoine Albeau (F-192) s'ha proclamat avui guanyador del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava 2013 que s'ha disputat, durant sis dies, a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, al Golf de Roses (Costa Brava), davant del Càmping La Ballena Alegre. Amb aquesta victòria, Albeau es col•loca al capdavant del mundial després de dues proves disputades (Corea i Catalunya Costa Brava) i es posiciona per reeditar el títol.

Albeau va arribar a la Costa Brava com a segon del mundial, per darrera de l’italià Alberto Menegatti (ITA-4) que no ha tingut massa sort en aquest campionat, com tampoc el canari-suís i guanyador l’any passat aquí a la Costa Brava Bjorn Dunkerbeck SUI-11).

El windsurfista francès ha guanyat dues de les quatre eliminatòries disputades durant el campionat, ha obtingut un tercer lloc i un quart. Aquest darrer resultat però no es té en compte en el còmput final perquè tots els windsurfistes han pogut eliminar la seva pitjor màniga. El bon moment de forma del francès en aquest campionat contrasta amb la del seu màxim rival durant els darrers anys Bjorn Dunkerbeck (SUI-11), que només ha pogut ser segon en una eliminatòria com a millor resultat. Amb la seva victòria, Albeau també es treu l'espina que tenia clavada de l'any passat en aquesta prova, quan només va poder ser tercer.

A qui sembla que li proven les aigües del Golf de Roses és al regatista francès originari de les illes de San Martín Julien Quentel (SMX-421), que repeteix la mateixa meritòria segona plaça del 2012. Cal destacar també la tercera posició del jove italià Matteo Iachino (ITA-140), de tant sols 23 anys i que a Corea només va poder ser dinovè.

La falta de vent i els constants canvis de direcció han fet que avui només és pogués acabar la quarta eliminatòria i no ha estat fins a les set de la tarda que s’ha disputat la final.

La propera parada del circuit PWA World Tour en la modalitat d'eslàlom recalarà a la platja d’Alacati, a Turquia, a partir del 19 d’agost, on segur que la nova fornada de windsurfistes que pretén enderrocar la vella guàrdia continuarà presentant batalla.

Sant Pere Pescador
Fotos
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador