Ets aquíEl Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava s’agafa un descans i arriba la Surf Alegre i la concentració de furgos VW

El Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava s’agafa un descans i arriba la Surf Alegre i la concentració de furgos VW


By admin - Posted on 03 Juny 2011

El Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava s'ha agafat un dia de descans. Després de tres jornades de dura competició la tramunta ha anat baixant fins a desaparèixer totalment, la qual cosa ha permès als windsurfistes fer una aturarda i a l'organització ultimar els preparatius de la Surf Alegre i la concentració de furgonetes Volkswagen, que coincideixen amb les dues últimes jornades del Campionat.

Fins ara, s'han disputat set mànigues, quatre d'elles guanyades per Antoine Alebau (F-192) i tres més per Bjorn Dunkerbeck (*SUI-11).

D’aquesta manera, el francès es manté al capdavant de la classificació provisional d'aquest campionat, mentre que el canari que corre sota pavelló suís ocupa el tercer lloc, la qual cosa li permet continuar liderant el mundial.

I mentre els windsurfistas feien una aturada, han començat a arribar els primers participants de la Surf Alegre i la concentració de furgos VW, que tindrà lloc aquest cap de setmana en el mateix cámping de la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador.

La Surf Alegre

La Surf Alegre és la concentració més gran de windsurfistas del nostre país i possiblement del Mediterrani. Se celebra des de fa 22 anys de mantera ininterrompuda i està organitzada per la revista “Surf a Vela” conjuntament amb el càmping. Com si fos el tret de sortida de la temporada, marques i afeccionats es desplacen amb l'ànim de trobar-se, veure i provar el material nou que els fabricants exposen a la fira i deixen provar en l'aigua. Una vintena d'expositors amb tota l'oferta, els clínics dels tècnics i l'ambient que es respira, converteixen a la Surf Alegre en una cita obligada. El resultat: uns 3.000 participants i més de 500 tables.
El Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador