Ets aquíDunkerbeck torna a guanyar avui, mentre la Surf Alegre i la concentració de furgos VW agafen protagonisme en el Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava

Dunkerbeck torna a guanyar avui, mentre la Surf Alegre i la concentració de furgos VW agafen protagonisme en el Campionat del Món de Windsurf- GP Catalunya Costa Brava


By admin - Posted on 15 Juny 2012

Avui s'ha viscut la jornada més ventosa des que va començar el campionat, un vent més estable i més intens, que ha bufat des de primera hora del matí i ha permès celebrar dos eliminatòries complertes.

Si ahir el francès Antoine Albeau (F-192) va ser el protagonista, avui el canari Björn Dunkerbeck (SUI-11) s'ha tret tota la pressió de sobre i s'ha adjudicat les dues eliminatòries disputades. Aquests resultats confirmen el windsurfista canari com el més complert d'aquests campionat i si continua en la mateixa línia té assegurada la victòria final i el lideratge de la copa del món de windsurf.

En segon lloc s'ha col·locat un sorprenent francès Julien Quentel (SXM-421) que s'ha situat per davant del seu compatriota Antoine Albeau que, juntament amb Dunkerberck és el principal aspirant al mundial de windsurf d'aquest 2012 en l'especialitat de eslàlom.

Després de quatre jornades de dura competició, l'organització ultima els preparatius de la Surf Alegre i la concentració de furgonetes Volkswagen, que coincideixen amb les dues últimes jornades del Campionat i que portaran al càmping la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador més de 3.500 persones.

La Surf Alegre
La Surf Alegre és la concentració més gran de windsurfistas del nostre país i possiblement del Mediterrani. Se celebra des de fa 23 anys de mantera ininterrompuda i està organitzada per la revista “Surf a Vela” conjuntament amb el càmping. Com si fos el tret de sortida de la temporada, marques i afeccionats es desplacen amb l'ànim de trobar-se, veure i provar el material nou que els fabricants exposen a la fira i deixen provar en l'aigua. Una vintena d'expositors amb tota l'oferta, els clínics dels tècnics i l'ambient que es respira, converteixen a la Surf Alegre en una cita obligada. El resultat: uns 3.000 participants i més de 500 tables.

Concentració de furgos Volkswagen
Si hi ha un producte identificat amb el surfista són les furgonetes Volkswagen. Per això i com a molts dels presents habituals són ja usuaris, l'organització els cita a tots i a molts d’altres perquè acudeixin amb els seus “atuells” per donar una nota més de color. La IX Concentració de furgonetes clàssiques Volkswagen serà una vegada més una referència durant el cap de setmana.

En la passada edició, es va arribar als 500 participants, xifra que s'espera mantenir aquest any –ja que no s'admetran més inscrits-.

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador