Ets aquíArrenca a Sant Pere Pescador el Primer Campionat del Món de Kiteboard Júnior

Arrenca a Sant Pere Pescador el Primer Campionat del Món de Kiteboard Júnior


By admin - Posted on 03 Juliol 2013

Cinquanta nens i nenes de 8 a 16 anys procedents d’Alemanya, França, Regne Unit, Holanda, Itàlia, Polònia, Txèquia, Bèlgica, Noruega, Rússia, Mauritània, Mèxic, Xina, la Republica Dominicana o Colombia i també una bona representació de catalans i espanyols, es disputaran el primer títol de campió del món júnior en la història del kiteboard.

Després d’una primera jornada dedicada a les inscripcions, la presentació del campionat i entrenaments amb un bon vent tèrmic, les eliminatòries del PKRA/IKA Freestyle Junior World championships es faran a partir de demà i fins diumenge a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador.

El PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de kiteboard ha començat avui a Sant Pere Pescador. Cinquanta nens i nenes de 16 països com Alemanya, França, Regne Unit, Holanda, Itàlia, Polònia, Txèquia, Bèlgica, Noruega, Rússia, Mauritània, Mèxic, Xina, la Republica Dominicana o Colombia i amb una bona representació de catalans i espanyols, es disputaran a la Costa Brava el primer títol de campió del món júnior en la història del kiteboard.

Avui, el primer dia de campionat, la jornada ha estat dedicada a fer les inscripcions dels participants, a la presentació de l’esdeveniment i als entrenaments, que s’han desenvolupat amb un bon vent tèrmic que ha permès veure ja algunes de les espectaculars maniobres i salts que fins diumenge ens poden oferir els kiteboarders.

Aquest és el primer campionat júnior en tota la història de la Profesional Kiteboard Riders Association (PKRA) i reuneix les millors promeses mundials d’aquest espectacular esport, tant en categoria masculina com femenina, que no tenen edat suficient per competir en el circuit mundial de kiteboard.

La prova es disputa a la platja del Cortal de la Devesa, davant del càmping La Ballena Alegre, en la modalitat de freestyle, la qual cosa permetrà veure com un a un els participants es van eliminant en rondes de 7 minuts durant les quals hauran de mostrar tot el seu repertori de maniobres i salts als jutges. L’espectacle a primera línea de la costa doncs, està garantit per a tots aquells espectadors que s’acostin aquests dies a Sant Pere Pescador.

Campionat del Món de Kiteboard Júnior Sant Pere Pescador
Etiquetes

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador