Ets aquíAna Herrero

Ana Herrero


By admin - Posted on 07 Juliol 2011

15 jul 2011 23:15
Europe/Andorra

Cantant i percusionista. Va estudiar biologia a la UB de Barcelona però no podia deixar la música i va acabar cursant els estudis de veu a l’ Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona Conservatori del Liceu gràcies a una beca de l’ AIE - Associació d’intèrprets i executants. Palalelament també va rebre classes de músics com Marina Albero, Aníbal Martinez, Mary Davidson. Recentment ha estata Sao Paulo, Brasil, per completar els seu estudis musicals amb Silvia Goes i per realizar alguns concerts i gravacions.


Desde ben petita va grabar anuncis publicitaris i nombrosos discs pel programa infantil el Club Super3 i també formà part del grup Transtomàtic amb qui gravaren 3 discs. Més tard cantà a La Tribu de Santi Arisa.


Actualment la podem trobar cantant en formacions com Tambor de saia, grup de 6 dones que recorren el brasil amb les cançons de cada regió nomes amb la veu i la percusió www.tambordesaia.com, també forma part de Barcelona Gospel Messengers, un cor de 20 veus dirigides per en Ramon Escalé, www.bcnmessengers.com, amb Blue lounge quartet www.bluelounge.com focalitzat en la interpretació d’ estandards de jazz i coorganizant el projecte Les noies també obren Jams de Porto Carolinas que se cel.lebren a Barcelona junt amb Laia Fortià i Marina Albero. Amb aquest grups ha actuat en grans teatres com Auditori de Barcelona, Palau de la música catalana, Sala luz de gas de barcelona, Teatre de la música de Moscú i ha viatjat per España i part d’europa.PROPOSTA DE CONCERT


Enmarcat dins un format de concert clàssic Anna Herrero, fent ús de les noves tecnologies,
crea una experiencia vivencial per a tots els assistents .


Tempestade, Chico Pinheiro
April child, Moacir Santos
Pra um amor no recife, Paulinho da Viola
Assim nao da, Regina Werneck /Kleber Jorge
Créixer és per sempre, Anna Herrero
Dindi, Antonio Carlos Jobim
Take ve, Paul Desmond
Alfonsina y el mar, Ariel Ramirez
Rio, Roberto Menescal
Aguas de março, Antonio Carlos Jobim
Sail away, Tom Harrell
Rumba rythm and blues, Jordi Bonell
Fragile, Sting
Se depender de mim, Chico Pinheiro

Ana Herrero -  Sant Pere Pescador

Localització

Javascript is required to view this map.

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador