Ets aquíAl cinquè dia del Campionat del Món de Windsurf la Surf Alegre i la concentració de furgos VW han estat les protagonistes davant la manca de vent

Al cinquè dia del Campionat del Món de Windsurf la Surf Alegre i la concentració de furgos VW han estat les protagonistes davant la manca de vent


By admin - Posted on 04 Juny 2011

La Surf Alegre i la concentració de furgonetes Volkswagen s'han convertit avui en les autèntiques protagonistes del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava. La falta de vent ha provocat que no s'hagi pogut completar cap màniga de la quarta jornada del campionat, tot i que que els windsurfistes han entrat diverses vegades a l'aigua per si era possible donar la sortida.

Una regata popular oberta a tots els windsurfistes, la fira de material i les 500 furgonetes VW de la concentració han fet les delícies dels milers d'afeccionats que s'han apropat avui al càmping La Balena Alegre de Sant Pere Pescador.

Quan només falta un dia perquè finalitzi el campionat,  a l’espera de que el vent torni a bufar demà a la platja del Cortal de la Devesa, i després de set mànigues disputades, el francès Antoine Alebau (F-192) encapçala la classificació provisional seguit pel també francès Ciryl Moussilmani (F-71) i el canari Bjorn Dunkerbeck (SUI-11).

La Surf Alegre

Avui, la que està considerada la concentració més gran de windsurfistes del nostre país i possiblement del Mediterrani, que organitza des de fa 22 la revista “Surf a Vela” conjuntament amb el càmping La Ballena Alegre, ha permès als afeccionats conèixer de primera mà i provar a l'aigua el nou material que els fabricants exposen a la fira.

Concentració de furgos Volkswagen

També ha cridat l'atenció dels presents la concentració de furgonetes Volkswagen de totes les èpoques i tipus. La VIII Concentració de furgonetes clàssiques Volkswagen ha estat una vegada més una referència durant el cap de setmana, i com en la passada edició, s'ha arribat als 500 participants.

Sant Pere Pescador
Etiquetes

Mapa

Mapa - Sant Pere Pescador

EL TEMPS

Temps meteorològic - Sant Pere Pescador